Skip to main content


COM CANVIA LA MEVA VEU

Durant l’adol·lescència es produeixen molts de canvis físics. Les nostres cordes vocals creixen i modifiquen el timbre i la tessitura de la nostra veu. Aquest projecte vol mostrar amb el cant aquests canvis.


Parlem

El març del 2019 organitzàrem un viatge a les falles de Dénia al País Valencià dins el marc del programa “Parlem català” que promou l’intercanvi entre centres educatius públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat que imparteixen ESO amb altres centres dels diferents territoris de parla catalana.


  Un ukulele per a l’IES

  A l’IES Binissalem volíem aprendre a tocar l’ukulele però no teníem ukuleles per a tothom. La mitjana escolar d’ukuleles al nostre centre era de 65 alumnes per ukulele i així no podíem practicar en condicions. Amb aquest projecte aconseguírem reduir la mitjana.

  La nostra oferta era un concert a canvi d’un ukulele i un suport de paret d’ukulele.

  Aquestes foren les nostres actuacions:


   Marcel Cranc

   Marcel Cranc és el nom artístic de Miquel Vicensastre, (Sencelles, 1973) músic mallorquí de pop i cançó en català. Ha editat sis discos fins ara. A la seva carrera  barreja harmònicament el Folk, l’Electrònica, les guitarres acústiques i el pop.

   El novembre del 2017 vàrem enregistrar a l’aula aquests nou temes amb en Xisco de la Búsqueda i en Marcel Cranc. Vàrem interpretar els seus temes a l’IES i a algunes escoles de la comarca.

   Fotos dels enregistraments i els mp3.
   Aquí teniu al soundcloud les nostres versions.


   Utopia

   Què és un cantautor? Què fa i per què ho fa? Na Marga Rotger, va fer feina al nostre IES, i vàrem respondre algunes d’aquestes preguntes. Vàrem versionar alguns dels temes del seu disc Utopia, el seu 1r disc, i l’interpretàrem al nostre centre i a algunes de les escoles adscrites.


   comsonaleso

   Hem participat a dues trobades del projecte comsonaleso: Barcelona 2007 i Dénia 2009.