Skip to main content

No ho puc evitar, ja no sé com fer-hoM’ha arribat a les mans, un coti ben salseroQue ha mogut tot el mercat, no me’l puc treure del capSi vols aquest secret, doncs per tres l’has de canviarNo ho puc evitar, ja no sé com fer-hoM’ha arribat a les mans, un coti ben salseroQue ha mogut tot el mercat, no me’l puc treure del capSi vols aquest secret, doncs per tres l’has de canviarNo en vull saber resIntento no creuar-te la miradaNo em crec històries inventadesDe tu ja no em puc creure resNo en vull saber resIntento no creuar-te la miradaNo em crec històries inventadesDe tu ja no em puc creure resAhir em vaig trobar l’Aleix i em va dir que tenia cotisPosseïa info, tenia bones refesNo sabia perquè, però s’ajuntaven les notisEl mercat está palmant i tu estàs holdingTira la manta peli de terrorNo vulguis correr a la sort del traïdorI esque et miro davant de la platja i em dius que no, que noQue no ho pots evitar, ja no saps com fer-hoT’ha arribat a les mans, un coti ben salseroQue ha mogut tot el mercat, no te’l pots treure del capSi vols aquest secret, per tres l’hauràs de canviarNo en vull saber res (coti x coti)Intento no creuar-te la mirada (coti x coti)No em crec històries inventades (coti x coti)De tu ja no em puc creure resNo en vull saber resIntento no creuar-te la miradaNo em crec històries inventadesDe tu ja no em puc creure res, nooooo(VISCA!)


El tema està en C. 

Acords.